Biesenhof 9
6132 SR Sittard
Tel: 046 7850349
Mob: 06 36372697
E-mail: info@metabalfoort.nl

Stoelmassage

TouchPro® Europe

On Site Massage® Nederland

Dé eerste en originele stoelmassage van Europa

 

 

Wat is stoelmassage en wat zijn de voordelen ervan?

Stoelmassage

De intentie van deze massage is preventief, het kan gezien worden als een soort onderhoudsprogramma voor het lichaam. De massage is gebaseerd op traditionele Japanse drukpuntmassage en wordt gegeven op hoofd, rug, nek, schouders, armen, handen en heupen. Het is een zeer effectieve manier om de bloedsomloop te bevorderen, de energiebanen beter te laten stromen en het lichaam in balans te brengen. Het resultaat is dat men zich ontspannen en verfrist voelt. Het is een opkikker voor lichaam en geest!

Sinds de introductie van stoelmassage in Europa (1993) hebben duizenden TouchPro® Europe practitioners stoelmassage geïntroduceerd bij bedrijven, conventies, congressen, health clubs, winkelcentra, kapsalons, beautyfarms, sportscholen, vliegvelden en tal van andere locaties. Het is het snelst groeiende segment in de totale massagemarkt. 
 
Voor onze cliënten is stoelmassage een makkelijke keuze...

  • Stoelmassage kan over de kleding heen worden gegeven, men hoeft zich dus niet uit te kleden. 
  • Men voelt zich zittend vaak comfortabeler dan liggend. 
  • Een kortere massage maakt het financieel voordeliger. 
  • Er komt geen olie aan te pas, dus geen plakkerig gevoel na een massage. Men kan direct weer over tot de orde van de dag.   
  • Stoelmassage kan overal en op elk tijdstip worden gegeven. 
  • Stoelmassage is een makkelijke opstap naar tafelmassages. 
  • Stoelmassage heeft een lage drempel en is dus makkelijk te ‘verkopen’ 

 

 

Bedrijven

Reeds in honderden bedrijven in Nederland, bijvoorbeeld Philips, de Rabobank, Electronic Partners, Greenpeace, Hewlett Packard, de Nederlandse Spoorwegen en Shell, maar ook bij vele kleine bedrijven, wordt de TouchPro® Europe stoelmassage op regelmatige basis uitgevoerd.

Omdat TouchPro® Europe als enige in Europa werkt met een licentieprogramma en onze practitioners regelmatig worden getoetst of ze nog voldoen aan onze kwaliteitseisen bent u altijd gegarandeerd van: 
consistentie: cliënten weten dat zij altijd een hoge kwaliteit stoelmassage zullen ontvangen, onafhankelijk van hoeveel verschillende TouchPro® practitioners zij de stoelmassage ondergaan. 
efficiëntie: de techniek is gebaseerd op de traditionele Japanse acupressuur massage, wat betekent dat de door ons zorgvuldig ontwikkelde sequens het maximale effect geeft bij een minimale inspanning. 
effectiviteit: tienduizenden cliënten hebben de verfrissende effecten ervaren van TouchPro® Europe stoelmassage, de meest wijd verspreide vorm van stoelmassage in Europa. 

 

Fiscale voordelen

Omdat de werkgever de TouchPro® Europe stoelmasseur contracteert en betaalt en dus afnemer is van de prestaties, heeft hij om die reden, op grond van artikel 15 van de Wet op de omzetbelasting 1968, recht op aftrek van voorbelasting. 
Deze voorbelasting betreft de 21% b.t.w. die over de diensten van de stoelmasseur en de eventuele reiskostendeclaratie betaald wordt.
 
Ten tweede kan de opdrachtgever het gehele factuurbedrag excl. de b.t.w. (want die heeft hij al teruggekregen) als bedrijfskosten opvoeren.
 
Zodoende betaalt hij/zij minder inkomstenbelasting.

Bovenstaande is overigens alleen aftrekbaar onder de volgende condities: 
1. De opdrachtgever heeft de stoelmassage in een ARBO-plan staan waarin duidelijk gemaakt wordt dat dit een positieve uitwerking heeft op de werknemer
 
2. De massages dienen onder werktijd plaats te vinden
 
3. De werknemer betaalt geen eigen bijdrage
 Voor meer informatie verwijs ik u graag naar de website van TouchPro Europe

www.touchpro.nl